• BLOG
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF
HAVERMOUTJE!

BLOG

MACADAMIANOOTJES MET ROZEMARIJN

Oké, het is veel te vroeg om nu al te snacken (nou ja)…Maarrr ben jij al klaar voor de vrijdagmiddagborrel? Deze noten zijn namelijk gewoon te lekker om ze niet te maken. Het recept staat hieronder en is afkomstig uit ons kookboek Nootje (hoofdstuk ‘Borrelnootjes’) 😀 Laat hieronder weten wat jullie weekend plannen zijn!!

Dikke liefs

 

Ingrediënten:
Voor 150 gram

150 gram macadamianoten
2 el olijfolie
2 el rozemarijn (gedroogd)
2 tl grof zeezout
2 teentjes knoflook

Zo maak je het:

1. Verwarm je oven voor op 175 graden Celsius.

2. Meng in een kom de macadamianoten met de olijfolie, rozemarijn en het zeezout.

3. Hak de knoflook in grove stukjes.

4. Bekleed de bakplaat met bakpapier, spreid de noten erover uit en bestrooi ze met de knoflook.

5. Rooster de macadamia’s 10-15 minuten in de voorverwarmde oven.

Dit delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)

Share

Share
Tweet
Email
Pin
Comment

You might also like...

Previous
Next

Comments Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • BLOG
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF

ZOEKMACHINE

Blijf op de hoogte :)

© Atelier Kok & Bonnier 2020