Heerlijke en simpele havermout die je kan eten tussen de middag of als tussendoortje! Gemaakt met tomaat, erwtjes en parmezaan.
INGREDIENTEN
•100 gram havermout
•150 ml amandelmelk
•1 tomaat
•1 zakje kikkererwten
•1 zakje groene erwtjes
•peper en zout
•parmezaanse kaas
Zo maak je het:
Kook de havermout in de amandelmelk met een klein beetje peper en zout. Ongeveer 10 a 15 minuten. Kook de (kikker) erwtjes en de tomaat en kaas mee. Doe er zo veel kaas in als je wilt, maar ik raad aan niet te veel anders word het te machtig. Ik heb zelf een klein handje vol geraspte kaas erin gedaan en nog een beetje extra als topping.
Doe de havermout in een kommetje of een bakje en leg er nog wat tomaat op.
Aan het eind kan je er nog wat kaas overheen strooien!
We horen hieronder graag wat je van dit recept vindt!
ENGLISH:
Cook the oatmeal with the almond milk, for about 10 a 15 minutes. Cook the tomato’s and chickpea’s with the oats add some pepper and salt and the cheese when it is almost ready. Stir it through the oats. Put the oatmeal in a bowl and add some tomato on top and top it off with some parmesan cheese.
INGREDIENTS
•1 ½ cup almond milk
•1 cup oatmeal
•1 tomato
•1 chickpea (a hand full)
•parmesan cheese
•pepper and salt
Comments