• BLOG
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF
HAVERMOUTJE!

BLOG

Biet Banaan Havermoutje Met Pecannoten

Tijd voor een bietjes! Je houdt van bietjes of je vindt ze verschrikkelijk. Zelfs als je bietjes vies vindt moet je dit havermoutje toch echt eens proberen! De banaan en de rozijnen zorgen namelijk voor een lekkere zoete smaak. Gewoon proberen!   

Ingrediënten:

50 g havergrutten (steel cut oats)
300 ml amandelmelk
1/2 banaan
1 gekookt bietje (1oo g)
1 tl kaneel
handje rozijnen
handje pecannoten

Zo maak je het:

1. Kook de havergrutten ongeveer 20 minuten in de amandelmelk.
2. Voeg na 10 minuten koken de banaan, biet, kaneel en het handje rozijnen toe.
3. Doe alles in een kom en ’top if off’ met nog wat pecannootjes!

Bon appetit!

Share

Share
Tweet
Email
Pin
Comment
Previous
Next

Comments Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Astrid zegt

    01/08/2015 om 22:41

    Haver(grutten) en bieten zijn echt zo’n goede combinatie! Wat een uitvinding. Daar zou ik zelf nooit op zijn gekomen. Heerlijk ontbijtje! Net als de bietenpannenkoekjes. 🙂

    Beantwoorden
  2. Nanette Gerritsen zegt

    29/10/2015 om 15:11

    Echt héérlijk!!!

    Beantwoorden
    • Havermoutje zegt

      02/11/2015 om 12:26

      TOPPP!

      Beantwoorden
  • BLOG
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF

ZOEKMACHINE

© Atelier Kok & Bonnier 2025