• BLOG
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF
HAVERMOUTJE!

BLOG

Soja Yoghurt Met Geroosterde Havergrutten

Bij Graanpletterij De Halm roosteren ze de havergrutten kort zodat ze langer houdbaar zijn en een nog betere smaak hebben. Wist je dat je havergrutten thuis ook gemakkelijk nog een beetje extra kunt roosteren. Is al binnen 2-3 drie minuutjes klaar. De havergrutten krijgen hier een nog nootachtigere smaak van. Super lekker 🙂 Bekijk hieronder het recept!
Liefs!
Ingrediënten:
40 g havergrutten
klein handje verschillende noten
klein handje cranberry’s
1 tl cacao nibs
scheutje olie
125 ml soja yoghurt

Zo maak je het:
1. Verhit een koekenpan of grillpan met een klein beetje kokosolie.
2. Rooster de havergrutten in circa 2-3 minuten goudbruin.
3. Laat de havergrutten afkoelen en doe de soja yoghurt in een kom.
4. Voeg de noten, cranberry’s en de cacao nibs naar smaak toe!

Aan tafel!

Share

Share
Tweet
Email
Pin
Comment
Previous
Next

Comments Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Naomi zegt

    31/07/2015 om 12:38

    Dit net gemaakt. Heel erg lekker die geroosterde havergrutten!

    Beantwoorden
  • BLOG
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF

ZOEKMACHINE

© Atelier Kok & Bonnier 2025