
Goeiemorgen allemaal!
Vandaag hebben we met dit havermoutje ontbeten. Kiwi en blauwe bessen blijven een super goeie combi. Je kunt het trouwens zowel warm als koud eten 🙂
Wel zo lekker met dit warme weer!
Dikke liefs
Ingrediënten:
300 ml melk
50 g havergrutten
1 kiwi
1 handjevol blauwe bessen
1 el haverzemelen
Zo maak je het:
1. Doe de havergrutten met de melk in een pan en breng het aan de kook.
2. Voeg na ongeveer 10 minuten koken de blauwe bessen toe.
3. Laat het nog circa 10 minuten op laag vuur door koken.
3. Versier je havermoutje met wat extra blauwe bessen en voeg de kiwi toe!
TIP: Hou je meer van zoete havermout? Voeg dan bij stap 2 honing of dadelsiroop toe!
Eetsmakelijk!

Lekker! Helaas allergisch voor kiwi, maar kan ik vast wel een lekker alternatief op vinden 🙂