• BLOG
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF
HAVERMOUTJE!

BLOG

Kiwi Blauwe Bessen Havermoutje

Goeiemorgen allemaal!
Vandaag hebben we met dit havermoutje ontbeten. Kiwi en blauwe bessen blijven een super goeie combi. Je kunt het trouwens zowel warm als koud eten 🙂
Wel zo lekker met dit warme weer!

Dikke liefs

Ingrediënten:
300 ml melk
50 g havergrutten
1 kiwi
1 handjevol blauwe bessen
1 el haverzemelen

Zo maak je het:

1. Doe de havergrutten met de melk in een pan en breng het aan de kook.
2. Voeg na ongeveer 10 minuten koken de blauwe bessen toe.
3.  Laat het nog circa 10 minuten op laag vuur door koken.
3. Versier je havermoutje met wat extra blauwe bessen en voeg de kiwi toe!

TIP: Hou je meer van zoete havermout? Voeg dan bij stap 2 honing of dadelsiroop toe!
Eetsmakelijk!

Share

Share
Tweet
Email
Pin
Comment
Previous
Next

Comments Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Janne zegt

    05/07/2015 om 18:31

    Lekker! Helaas allergisch voor kiwi, maar kan ik vast wel een lekker alternatief op vinden 🙂

    Beantwoorden
  • BLOG
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF

ZOEKMACHINE

© Atelier Kok & Bonnier 2025