Tijd voor een bietjes! Je houdt van bietjes of je vindt ze verschrikkelijk. Zelfs als je bietjes vies vindt moet je dit havermoutje toch echt eens proberen! De banaan en de rozijnen zorgen namelijk voor een lekkere zoete smaak. Gewoon proberen!
Ingrediënten:
50 g havergrutten (steel cut oats)
300 ml amandelmelk
1/2 banaan
1 gekookt bietje (1oo g)
1 tl kaneel
handje rozijnen
handje pecannoten
Zo maak je het:
1. Kook de havergrutten ongeveer 20 minuten in de amandelmelk.
2. Voeg na 10 minuten koken de banaan, biet, kaneel en het handje rozijnen toe.
3. Doe alles in een kom en ’top if off’ met nog wat pecannootjes!
Bon appetit!
Astrid zegt
Haver(grutten) en bieten zijn echt zo’n goede combinatie! Wat een uitvinding. Daar zou ik zelf nooit op zijn gekomen. Heerlijk ontbijtje! Net als de bietenpannenkoekjes. 🙂
Nanette Gerritsen zegt
Echt héérlijk!!!
Havermoutje zegt
TOPPP!