Goodmorning foodies!
Wat zijn we blij met al jullie lieve berichten en de vele bestellingen van ons nieuwe kookboek. Waarschijnlijk krijgen wij de boeken morgen of dinsdag binnen. Mocht je het boek nog niet besteld hebben en dat wel graag wilt doen 🙂 klik dan hier: voor onze webshop! Wij signeren het boek hoogstpersoonlijk en je de Amsterdamse notenboer Jan Gotjé doet er gratis een zakje noten bij zodat je meteen aan de slag kunt :D!
VOOR 225 GR
BENODIGDHEDEN
bakplaat
bakpapier
INGREDIËNTEN
225 g pecannoten
3 el (bloemen)honing
1 tl cacaopoeder
1 tl kaneel
1 tl gemberpoeder
1 tl kardemompoeder
1/2 tl peper
1/ 2 tl zeezout
ZO MAAK JE HET
1. Verwarm je oven voor op 175 °C en bekleed de bakplaat met bakpapier.
2. Roer alle ingrediënten in een grote kom goed door elkaar.
3. Verspreid de noten over de bakplaat en rooster ze circa 15 minuten in de voorverwarmde oven.
4. Laat ze afkoelen en hard worden op de bakplaat.
Eet smakelijk alvast!
Comments