• BLOG
  • VIDEO ATELIER
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF
  • OVER ONS
Atelier Kok & Bonnier

BLOG

Zoete-Chai-Pecannootjes

pecannootjes

Woehoeeee! Het is alweer vrijdagmiddag!! We hebben, jawel…(tromgeroffel) een super simpel vrijdagmiddagborrel recept voor je uit ons kookboek Nootje 🙂 Wij stuiteren het weekend in!
Check het recept hieronderrr…

Voor 225 gr

BENODIGDHEDEN:
bakplaat
bakpapier

INGREDIËNTEN:
225 g pecannoten
3 el (bloemen)honing
1 tl cacaopoeder
1 tl kaneel
1 tl gemberpoeder
1 tl kardemompoeder
1/2 tl peper
1/2 tl zeezout

ZO MAAK JE HET:

1. Verwarm je oven voor op 175 °C en bekleed de bakplaat met bakpapier.

2. Roer alle ingrediënten in een grote kom goed door elkaar.

3. Verspreid de noten over de bakplaat en rooster ze circa 15 minuten in de voorverwarmde oven.

4. Laat ze afkoelen en hard worden op de bakplaat.

Dit delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

You might also like...

Previous
Next

Comments Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons via Instagram

Instagram has returned invalid data.

ZOEKMACHINE

Blijf op de hoogte :)

© Atelier Kok & Bonnier 2018