• BLOG
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF
HAVERMOUTJE!

BLOG

Zoete-Chai-Pecannootjes

Woehoeeee! Het is alweer vrijdagmiddag!! We hebben, jawel…(tromgeroffel) een super simpel vrijdagmiddagborrel recept voor je uit ons kookboek Nootje 🙂 Wij stuiteren het weekend in!
Check het recept hieronderrr…

Voor 225 gr

BENODIGDHEDEN:
bakplaat
bakpapier

INGREDIËNTEN:
225 g pecannoten
3 el (bloemen)honing
1 tl cacaopoeder
1 tl kaneel
1 tl gemberpoeder
1 tl kardemompoeder
1/2 tl peper
1/2 tl zeezout

ZO MAAK JE HET:

1. Verwarm je oven voor op 175 °C en bekleed de bakplaat met bakpapier.

2. Roer alle ingrediënten in een grote kom goed door elkaar.

3. Verspreid de noten over de bakplaat en rooster ze circa 15 minuten in de voorverwarmde oven.

4. Laat ze afkoelen en hard worden op de bakplaat.

Share

Share
Tweet
Email
Pin
Comment
Previous
Next

Comments Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • BLOG
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF

ZOEKMACHINE

© Atelier Kok & Bonnier 2020