Je kunt elke vis gebruiken die je wilt. Als eerst haal je de vis door de havermeel. Zorg dat aan beide kanten havermeel zit. Haal de vis dan door het losgeklopte ei en de melk en zorg dat het de hele vis bedekt. Haal deze door de havermout heen zodat aan beide kanten de vis bedekt is met havermout. Nu is de vis ‘gepaneerd’. Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de vis ongeveer 4 minuten aan beide kanten. Zorg dat je de vis in ieder geval na ongeveer 3 minuten omdraait zodat hij niet aanbrand! Als de vis aan beide kanten goud/bruin is haal je ‘m van het vuur en serveer je de vis met wat citroensap erover heen. Eetsmakelijk!
http://www.youtube.com/watch?v=CO9BlPcQ-xQ
INGREDIENTEN
•1 bord havermeel
•1 havermout
•1 ei
•1 el olijf olie
•1 citroen
•200 ml milk
Suus zegt
Hey,
Wat is jullie site mooi geworden! Zo leuk alle dingen die voor jullie gaande zijn: steel cut oats en het nieuwe boek wat eraan komt. Zo gaaf. Van harte.
Liefs Suus van Food Bandits
Havermoutje zegt
Hi Suus,
Wat een lief berichtje! Heel erg bedankt! We volgen jullie altijd met heel veel plezier 🙂
Coole samenwerking met AH hebben jullie ook 😀
Liefs!