
Verse Kerse! Deze heerlijke kersen uit Culemborg hebben we gekregen van een vriendin. Super lekker voor in ons havermoutje!!
Ingrediënten:
50 g havermout
200 ml amandelmelk
1 el dadelstroop
10 verse kersen
Zo maak je het:
Breng de havermout met de amandelmelk in een pan aan de kook. Laat 10-15 minuten zachtjes koken en roer het regelmatig door.
Ontpit de kersen en snijd ze in stukjes. Bewaar minimaal 3 kersen voor de topping.
Voeg de dadelstroop toe. Roer het geheel goed door en doe de havermout in een kom.
Garneer met de overgebleven kersen 🙂 Smullen maar!
Wauw echt een mooie foto en die kersen uit Culemborg zijn veel lekkerder dan bij de AH!
Groetjes Pricilla
Bedankt Priscilla!! Ze waren inderdaad super lekker!! liefs
Kun je chocolademolie zelf maken of ergens kopen?