• BLOG
  • VIDEO ATELIER
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF
  • OVER ONS
Atelier Kok & Bonnier

BLOG

Verse Kerse Uit Culemborg

20150624-081631.jpg

Verse Kerse! Deze heerlijke kersen uit Culemborg hebben we gekregen van een vriendin. Super lekker voor in ons havermoutje!!

Ingrediënten:

50 g havermout
200 ml amandelmelk
1 el dadelstroop
10 verse kersen

Zo maak je het:

Breng de havermout met de amandelmelk in een pan aan de kook. Laat 10-15 minuten zachtjes koken en roer het regelmatig door.
Ontpit de kersen en snijd ze in stukjes. Bewaar minimaal 3 kersen voor de topping.
Voeg de dadelstroop toe. Roer het geheel goed door en doe de havermout in een kom.
Garneer met de overgebleven kersen 🙂 Smullen maar!

Dit delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

You might also like...

Previous
Next

Comments Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  1. pricilla says

    24/06/2015 at 13:25

    Wauw echt een mooie foto en die kersen uit Culemborg zijn veel lekkerder dan bij de AH!
    Groetjes Pricilla

    Beantwoorden
    • HavermoutjeHavermoutje says

      24/06/2015 at 13:54

      Bedankt Priscilla!! Ze waren inderdaad super lekker!! liefs

      Beantwoorden
  2. Loes Driessen says

    24/06/2015 at 18:59

    Kun je chocolademolie zelf maken of ergens kopen?

    Beantwoorden

Volg ons via Instagram

Instagram has returned invalid data.

ZOEKMACHINE

Blijf op de hoogte :)

© Atelier Kok & Bonnier 2018