
Benieuwd naar nog veel meer recepten? Download gratis onze Haver App die we samen met Meesters avn de Halm hebben ontwikkeld!
Voor circa 6 grote koekenbakpapier
Benodigdheden:
bakplaat
Ingrediënten:
2 eieren
5 el honing
½ tl van het merg van 1 vanillestokje of ½ tl kaneel
1 snufje zout
100 g kokosolie
250 g Bio havermuesli (hier verkrijgbaar)
150 g havermeel
50 g blauwe rozijnen
1 tl wijnsteenbakpoeder
Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 175 °C en bekleed de bakplaat met bakpapier.
Klop de eieren met de honing, het vanillemerg en zout los.
Smelt de kokosolie en roer deze door het eimengsel. Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng alles goed door elkaar.
Maak van het deeg 6 bollen en druk deze een beetje plat (niet helemaal).
Leg ze naast elkaar op de bakplaat met een tussenruimte van ongeveer 3-4 centimeter. Bak de koeken in circa 15 minuten mooi bruin.
Probeer ze helemaal te laten afkoelen voordat je er je tanden in zet.
Heerlijk recept!