• BLOG
  • VIDEO ATELIER
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF
  • OVER ONS
Atelier Kok & Bonnier

BLOG

STEEL-CUT-OATS CHERRY KOEK

Steel cut oats cherry cake

Gooooodmorning!

Deze snack maakten we gisteren en delen het recept heel graag met jullie!

PS De kersen komen uit de vriezer dus die moet je nog even laten ontdooien 🙂

Ingrediënten:

150 g havergrutten (steel cut oats)
30 g fijngehakte amandelen
40 g zaadjes (bijv. lijnzaad, zonnebloempitten etc.)
75 g pure chocolade
handje cranberries
85 g kokosolie
5 el honing
20 kersen

Zo maak je het:

1. Doe alle ingredienten in een koekepan en meng dit goed door elkaar. Laat het circa 8-10 minuten al roerend op een laag vuur samensmelten.
2. Doe nu alles in een ingevette bakvorm en laat het afkoelen. Als het afgekoeld is plaats je de bakvorm nog een paar uurtjes in de koelkast.
3. Snijdt nu de kersen door midden, haal de pit eruit en decoreer hier de koek mee!

Dit delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

You might also like...

Previous
Next

Comments Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons via Instagram

Instagram has returned invalid data.

ZOEKMACHINE

Blijf op de hoogte :)

© Atelier Kok & Bonnier 2018