• BLOG
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF
HAVERMOUTJE!

BLOG

STEEL-CUT-OATS CHERRY KOEK

Gooooodmorning!

Deze snack maakten we gisteren en delen het recept heel graag met jullie!

PS De kersen komen uit de vriezer dus die moet je nog even laten ontdooien 🙂

Ingrediënten:

150 g havergrutten (steel cut oats)
30 g fijngehakte amandelen
40 g zaadjes (bijv. lijnzaad, zonnebloempitten etc.)
75 g pure chocolade
handje cranberries
85 g kokosolie
5 el honing
20 kersen

Zo maak je het:

1. Doe alle ingredienten in een koekepan en meng dit goed door elkaar. Laat het circa 8-10 minuten al roerend op een laag vuur samensmelten.
2. Doe nu alles in een ingevette bakvorm en laat het afkoelen. Als het afgekoeld is plaats je de bakvorm nog een paar uurtjes in de koelkast.
3. Snijdt nu de kersen door midden, haal de pit eruit en decoreer hier de koek mee!

Share

Share
Tweet
Email
Pin
Comment
Previous
Next

Comments Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • BLOG
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF

ZOEKMACHINE

© Atelier Kok & Bonnier 2020