
voor circa 2 personen
Benodigdheden:
stoofpan
Ingrediënten:
2 rode uitjes
3 grote tomaten
15 cherrytomaatjes
150 g Havergrutten
600 ml water
1 blikje tomaten saus (met basillicum)
peper & zout
parmezaanse kaas
(optioneel) handje basilicum
Zo maak je het:
Verwarm de oven alvast voor op 200 °C.
Snijd de rode ui in fijne ringen.
Was de grote tomaten en snijd ze klein.
Was en snijd de cherrytomaatjes door de helft.
Doe alle ingrediënten – behalve de kaas en de basilicum – nu samen in de pan en roer goed door.
Zet nu de pan met deksel in de oven (let op dat er geen plastic delen aan je pan zitten) en laat de risoato 45 minuten in de oven staan.
Pas op met de hete pan.
Serveer de risoato met parmezaanse kaas en wat basilicum blaadjes.
Je kan er eventueel ook nog een lekkere groene salade bij maken! Eetsmakelijk!
Comments