
voor circa 2 personen
Benodigdheden:
stoofpan
Ingrediënten:
2 uitjes
2 teentjes knoflook
350 g pompoen
150 g Bio Havergrutten (hier verkrijgbaar)
600 ml water
1 el kurkuma
1 el komijn
peper & zout
blokje blauwe kaas van circa 75 g
handje walnoten
Verwarm de oven alvast voor op 200 graden.
Snijd de uitjes in kleine ringen en de knoflook in hele kleine stukjes.
Snijd de pompoen door de helft.
De ene helft rasp je helemaal fijn en de andere helft snijd je in kleine blokjes.
Doe alle ingrediënten – behalve de blauwe kaas – nu samen in de pan en roer goed door.
Zet nu de pan met deksel in de oven (let op dat er geen plastic delen aan je pan zitten) en laat de risoato 45 minuten in de oven staan.
Pas op met de hete pan als je deze uit de oven haalt. Serveer de risoato met blauwe kaas en een handje walnoten.
Je kan er eventueel ook nog een lekkere groene salade bij maken! Eetsmakelijk.
Meer van dit!!
Wat een ontdekking is dit zeg. Ik heb zelf nog wat groente toegevoegd maar verder top!
Eens!