• BLOG
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF
HAVERMOUTJE!

BLOG

SIMPELE HAVER-RISOTTO MET POMPOEN

voor circa 2 personen

Benodigdheden:
stoofpan

Ingrediënten:
2 uitjes
2 teentjes knoflook
350 g pompoen
150 g Bio Havergrutten (hier verkrijgbaar)
600 ml water
1 el kurkuma
1 el komijn
peper & zout
blokje blauwe kaas van circa 75 g
handje walnoten

Verwarm de oven alvast voor op 200 graden.
Snijd de uitjes in kleine ringen en de knoflook in hele kleine stukjes.

Snijd de pompoen door de helft.

De ene helft rasp je helemaal fijn en de andere helft snijd je in kleine blokjes.

Doe alle ingrediënten – behalve de blauwe kaas – nu samen in de pan en roer goed door.


Zet nu de pan met deksel in de oven (let op dat er geen plastic delen aan je pan zitten) en laat de risoato 45 minuten in de oven staan.

Pas op met de hete pan als je deze uit de oven haalt. Serveer de risoato met blauwe kaas en een handje walnoten.

Je kan er eventueel ook nog een lekkere groene salade bij maken! Eetsmakelijk.

Share

Share
Tweet
Email
Pin
Comment
Previous
Next

Comments Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. JolandaDr zegt

    28/06/2019 om 13:11

    Meer van dit!!

    Beantwoorden
  2. Amanda92 zegt

    28/10/2019 om 13:11

    Wat een ontdekking is dit zeg. Ik heb zelf nog wat groente toegevoegd maar verder top!

    Beantwoorden
  3. JolandaDr zegt

    28/11/2019 om 13:25

    Eens!

    Beantwoorden
  • BLOG
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF

ZOEKMACHINE

© Atelier Kok & Bonnier 2020