Oké, het is veel te vroeg om nu al te snacken (nou ja)…Maarrr ben jij al klaar voor de vrijdagmiddagborrel? Deze noten zijn namelijk gewoon te lekker om ze niet te maken. Het recept staat hieronder en is afkomstig uit ons kookboek Nootje (hoofdstuk ‘Borrelnootjes’) 😀 Laat hieronder weten wat jullie weekend plannen zijn!!
Dikke liefs
Ingrediënten:
Voor 150 gram
150 gram macadamianoten
2 el olijfolie
2 el rozemarijn (gedroogd)
2 tl grof zeezout
2 teentjes knoflook
Zo maak je het:
1. Verwarm je oven voor op 175 graden Celsius.
2. Meng in een kom de macadamianoten met de olijfolie, rozemarijn en het zeezout.
3. Hak de knoflook in grove stukjes.
4. Bekleed de bakplaat met bakpapier, spreid de noten erover uit en bestrooi ze met de knoflook.
5. Rooster de macadamia’s 10-15 minuten in de voorverwarmde oven.
Comments