Een heerlijk ontbijtje deze ochtend! Een havermout noten muffin met chocolade!
Ingredienten
40 gram havermout
1 banaan
1 ei
5 noten (maakt niet uit welke)
1 el cacao poeder
1 snufje zout
Zo maak je het:
1. Prak de havermout met de banaan
2. Roer het ei hierdoorheen
3. Voeg de noten en de el cacao toe en het snufje zout
4. Doe het mengsel in een porseleinen kom of mok
5. Bak het ongeveer 25 minuten op 160 graden
Mireille zegt
Hmmm ziet er lekker uit! Zijn ze ook in te vriezen? Of komt dat de smaakt niet ten goede?
Emily van Kampen zegt
Dat ziet er super makkelijk uit! Bovendien heb ik alles al in huis, dus ik zou het ieder moment kunnen maken als ik wil. Lijkt me erg lekker.
Ellen zegt
Mmm, lekker! Ik maak iets gelijkaardig ook vaak in de microgolfoven als ik weinig tijd heb. Bijna zo lekker 😉
Katrin zegt
Ik was zojuist de muffin uit jullie kookboek aan het maken, maar ik vermoed dat de 150gram havermout in het recept een beethe te veel van het goede is… Kunnen jullie de juiste receptuur doorgeven?
Bedankt!
Havermoutje zegt
Hi Katrin,
De 150 gram uit het boek klopt inderdaad niet, is een typfout die door de correcties is geglipt. Excuses hiervoor. Wij gebruiken altijd 40 gram! Sorry en succes! Liefs