Good morning!! Wat een heerlijke weer hebben we deze week onverwachts. Vandaag hebben we heerlijke bramen uit eigen tuin in ons havermout verwerkt!
Kook 100 ml amandelmelk met 50 gram vers geplatte haver. Ongeveer 10 minuutjes laten koken. Vergeet niet te blijven roeren. Voeg na vijfminuten ongeveer 5 braampjes toe en laat ze meekoken. Giet vervolgens de havermout in een leuk kommetje en voeg nog eens ongeveer 5 braampjes toe. Zo simpel kan een heerlijk ontbijtje zijn!
Liefs Havermoutje
Lijkt me lekker. Ben alleen niet zo’n fan van amandelmelk. Kan ik dit vervangen door eventueel kokosmelk of rijstmelk?
Ja natuurlijk 🙂 lekker experimenteren
klopt die 100 ml amandelmelk? Bij mij bakt het al na een paar minuten aan terwijl het vuur laag staat.
Hoi,
Ah dat is jammer.
Het klopt in principe wel maar alle pannen en keukens werken altijd weer anders.
Als je merkt dat het aanbakt dan zou ik adviseren om wat extra melk of water toe te voegen.
x