• BLOG
  • VIDEO ATELIER
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF
  • OVER ONS
Atelier Kok & Bonnier

-

Banana Chocolate Nut Oatmeal

JAA!! CHOCOLAA!!  Vandaag een Banaan Chocolade Noten Havermoutje!

Zo maak je het!

Kook 100 gram havermout in 200 ml amandel melk. Voeg daar een eetlepel rauw cacao poeder, theelepel lijnzaad, handje rozijnen en een halve banaan aan toe. Laat dit ongeveer 10 minuutjes koken. Doe het geheel in een kom. ‘Top it off’ met wat amandelen, plakjes banaan (ook lekker om die even kort te roosteren) en je hebt een heerlijk zondags gezond ontbijt!

Dit delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

You might also like...

Previous
Next

Comments Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons via Instagram

Instagram has returned invalid data.

ZOEKMACHINE

Blijf op de hoogte :)

© Atelier Kok & Bonnier 2018