• BLOG
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF
HAVERMOUTJE!

BLOG

AMANDELNOOTPASTA

Goedemorgen allemaal!
Zo maak je de Amandelnootpasta uit ons kookboek Nootje met maar één ingrediënt. Nootjes in de keukenmachine en wachten totdat alle olie uit de noot geslagen is. Hierdoor wordt het een smeuïge pasta! Lekker voor op brood of in je Havermoutje 🙂 Pascalle gaat lekker verder met breien vandaag. Wat zijn jullie zondagse plannen?

Liefs!

https://www.youtube.com/watch?v=76KebmujY6E&feature=youtu.be

Share

Share
Tweet
Email
Pin
Comment
Previous
Next

Comments Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • BLOG
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF

ZOEKMACHINE

© Atelier Kok & Bonnier 2020