• BLOG
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF
HAVERMOUTJE!

BLOG

AMANDELNOOTPASTA

Goedemorgen allemaal!
Zo maak je de Amandelnootpasta uit ons kookboek Nootje met maar één ingrediënt. Nootjes in de keukenmachine en wachten totdat alle olie uit de noot geslagen is. Hierdoor wordt het een smeuïge pasta! Lekker voor op brood of in je Havermoutje 🙂 Pascalle gaat lekker verder met breien vandaag. Wat zijn jullie zondagse plannen?

Liefs!

Dit delen:

  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)

Share

Share
Tweet
Email
Pin
Comment

You might also like...

Previous
Next

Comments Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • BLOG
  • RECEPTEN
    • KOOLTJE
    • HAVERMOUTJE
    • HAVERGRUTTEN
    • NOOTJE
  • MAAK HET ZELF

ZOEKMACHINE

Blijf op de hoogte :)

© Atelier Kok & Bonnier 2020