Het is behoorlijk laat geworden gisteravond. Gelukkig heeft het naast knallende koppijn ook nog wat inspiratie opgeleverd! Een havermout toetje met whiskey en amandelnootjes. Vanavond komen er namelijk een paar vrienden eten die we willen verwennen. Stiekem heb ik al even geproefd en het is echt een aanrader!! Voor wie dit gekke toetje vanavond ook wil serveren staat hieronder het recept. Succes!! Fijn weekend iedereen!!
INGREDIËNTEN
•100 gram havermout
•150 ml amandelmelk
•1 scheutje whiskey
•5 amandelnootjes
•1 tl kaneel
•2 dadels
Zo maak je het:
Kook de havermout in amandelmelk en laat de twee dadels mee koken. Ongeveer 10 a 15 minuten. Wanneer de amandelmelk is opgenomen door de haver meng je de whiskey en de kaneel erdoorheen. Hak de amandelnootjes vervolgens in stukjes zodat je het als topping kunt gebruiken. Eventueel kun je als laatste nog een theelepel whiskey over de nootjes heen gieten om het af te maken!
Fijn weekend iedereen en eetsmakelijk!!
INGREDIENTS
•1 cup oats
•1 ½ cup almond milk
•1 shot whiskey
•5 almonds
•1 ts cinnamon
•2 dates
ENGLISH:
Cook the oatmeal with the almond milk and the two dates, for about 10 a 15 minutes. When the oats absorbed the milk add the whiskey
y and the cinnamon. Stir it through the oats. Cut or slice the almonds. Put the oatmeal in a little dessert bowl and top it off with the almond and 1 ts of whiskey.
Enjoy your weekend!
Haha wat creatief! Echt leuk!